Søre Ål IL 75 år

Postet av Søre Ål IL den 15. Sep 2019

Lørdag 14. september 2019 feiret Søre Ål IL sitt 75 års jubileum i Engesvea hoppanlegg. Dagen ble markert med klubbmesterskap i terrengløp, Bjørn Horten informerte om arbeidet med nytt aktivitetshus, Kai Nilsen mimret fra gamle dager og leder Håvard Selbæk overrakte bevis på æresmedlemsskap til Mikko Kokslien. I tillegg var det ulike aktiviteter for de minste (rulleski, skihopping og fotball) og uteservering på sletta. Takk til samarbeidspartnerne DnB og Stasjonen Cafe & Restaurant, samt alle andre som bidro til et minneverdig jubileum!

Stor iver i starten blant de yngste i terrengløp.

Stor fart i klasse 8-10 år.

Sindre og Jakob tar føring fra start.

Eldste klasse legger ut fra start.

Petter Stakston hadde god kontroll på "lederen" på oppløpet.

Premiering til de yngste.

Premiering 8-10 år.

Premiering 11-12 år.

Premiering eldre garde.

Kai Nilsen mimret fra gamle dager.

Håvard deler ut bevis på æresmedlemskap til Mikko.

Frammøtte æresmedlemmer: Oddvar Pettersen, Brit Pettersen Tofte og Mikko Kokslien.

Mange prøvde seg på sommerskihopp.
0 Kommentar

Mikko ble æresmedlem

Postet av Søre Ål IL den 15. Sep 2019

Mikko Kokslien ble under Søre Ål ILs 75-årsjubileum lørdag 14.10.19 tildelt æresmedlemskap i klubben av leder Håvard Selbæk for sin lange karriere som kombinertløper med mellom annet syv individuelle verdenscupseiere og seks norgesmesterskap. I sesongen 2010/11 ble han nummer to sammenlagt i verdenscupen. Selbæk understreket også at Mikko ikke minst fortjener denne hederen som et godt forbilde for klubbens yngre utøvere og at han alltid har flagget Søre Ål IL på eksemplarisk vis. Mikko avsluttet sin karriere etter Holmenkollrennene i fjor og jobber nå som fagkonsulent i Olympiatoppen Innlandet.

Frammøtte æresmedlemmer på 75-års jubileet: Oddvar Pettersen, Brit Pettersen Tofte, Kai Nilsen og Mikko Kokslien.


0 Kommentar

Skitreninger 2019-2020

Postet av Søre Ål IL den 9. Sep 2019

Vinteren begynner å nærme seg og om 2 måneder er det sikkert skiføre på fjellet. 

Uke 41 er oppstart for langrennstreninger i 1.-6. klasse. Vi starter på Skogenbane tirsdag 8. oktober klokka 18.00. 1.-4. klasse trener tirsdager og 5.-6. klasse trener tirsdag og torsdag. I tillegg har 6. klassingene mulighet til å være med på basistrening på Åretta mandager klokka 20.00. Første trening der er i dag 9. september. Vi vil fortsette kveldmmatprosjektet og ha samling på Skeikampen som i fjor. Dette blir gøy, mer info kommer. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline