Vellykket kickoff

Postet av Henriette Frisenberg Sundgaard den 1. Okt 2017

Torsdag 28. september hadde Søre Ål IL Kick off. Det var stort oppmøte av både store og små, nye og gamle medlemmer. Kveldsmatprosjektet ble presentert og alle fikk smake nydelig suppe og nybakt brød. Tilbudet innebærer at vi skal tilby gratis kveldsmat til deltakerne på annenhver skitreningen i høst. Formålet er å bidra til god folkehelse gjennom å servere sunne måltider og å skape et godt sosialt miljø i etterkant av aktivitetsøktene. Vi håper at mange møter opp på kveldsmaten i høst! 
Inspirerende Camilla Aasen Mæland (til venstre) står bak Kveldsmatprosjektet. Hun får her god hjelp av Marte Ringen (allsidig Søre Ål person: servitør og skitrener) til matserveringen. Om du også ønsker å hjelpe til, kontakt Camilla!


Det var premieutdeling etter terrengløpet. Alle deltakerne fikk Søre ÅL luer eller pannebånd i premie av Søre Ål ILs entusiastiske leder, Håvard Selbæk.


Det ble også tid til et viktig foredrag av Erlend Slokvik fra Olympiatoppen Innlandet. Han brenner for viktigheten av allsidig trening i ung alder.  Det vil si at man bør drive så variert aktivitet som mulig, ha fokus på mestring og ikke resultat, se hver enkelt og fokusere på gode miljø preget av idrettsglede. Det er nettopp slike verdier Søre ÅL IL står for. Det er en breddeklubb som ønsker - og faktisk oppfordrer alle medlemmene til å delta i forskjellige idretter i oppveksten. 


Vi ser alle frem til den kalde, fine tida - og håper på en flott sesong 2017/2018.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline