Dugnader 2018

Postet av Søre Ål IL den 9. Okt 2017


Fordeling av dugnadsvakter gjennom året gjøres ved at idrettslagets dugnadsansvarlig tildeler hver familie/medlem dugnadsvakter. Alle plikter å fylle sine vakter. De som ikke selv har muligheter for å stille, er ansvarlig for å skaffe vikar og umiddelbart melde fra til dugnadsansvarlig om dette, herunder hvem som er vikaren. De som er trenere eller har verv i Søre Ål IL er fritatt fra dugnader.

For at vi skal få kabalen til å gå opp ber vi dere om å velge minst tre vakter!

Vi håper alle medlemmer og deres familier ser verdien av dugnader. Dugnadsinntektene er av uvurderlig betydning for at klubben skal kunne gi barna i ulik alder et sportslig godt og sosialt stimulerende fritidstilbud innenfor idrettslaget.

Velg hvilke dugnader du skal gå på 

Frem til 5 november kan du nå selv plukke hvilke dugnader du skal gå på! Etter 5.nov fyller vi resterende dugnadsvakter med de som ikke har meldt seg selv på dugnad. Informasjon blir lagt ut her samt sendt på e-post til hver enkelt.

Meld deg på dugnad


Informasjon på nettsiden  

Oppdaterte dugnadslister og informasjon om de ulike dugnadene vil fortløpende bli publisert på nettsiden til idrettslaget under fanen for dugnader. Vi oppfordrer dere til å regelmessig sjekk nettsiden for oppdatert informasjon. I tillegg vil det bli sendt ut påminnelser og eventuelt viktige beskjeder på e-post og facebook.

Ta kontakt 

Dere må bare ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg gjerne.

Tlf: 90 62 54 25

E-post: dugnad@gyro.no 

 

Tusen takk for at du/dere bidrar med innsats til idrettslaget - husk at dugnad er moro!                                                   

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline