Dugnader vinter/vår 2019

Postet av Søre Ål IL den 9. Okt 2017


Frivillig arbeid gjennom dugnad er en avgjørende ressurs for vårt idrettslag og helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt og variert aktivitetstilbud til en lav kostnad. I Søre Ål IL er det ingen lønnsutgifter - alt arbeid utføres på frivilling basis. 

Det forventes at foreldre/foresatte til aktive medlemmer stiller på dugnad i regi av idrettslaget. Med aktive medlemmer menes barn og ungdom som deltar på trening og aktiviteter i regi av klubben. For hver aktive utøver må det påregnes  minst 2 dugnadsvakter, hvorav de fleste for tiden er knyttet til arbeid på Maihaugen, med utrigg av utstyr på kveldstid eller parkeringsvakt på arrangement. 

I tillegg må foreldre av aktive barn i klubben være med å arrangere minst ett av arrangementene Søre Ål-runden, Natrudstilrennene, Søre Ål-lekene eller Trollski. Vi er en stolt arrangementsklubb og oppfordrer våre medlemmer om å hjelpe oss å gjøre våre arrangement enda bedre. Søre Ål Runden og Natrudstilrennet er potensielt store inntektskilder for klubben som vi ønsker å utvikle videre sammen med våre medlemmer. 

Det er dugnadsfritak for aktive førskolebarn på idrettsskolen. Støttemedlemmer, ordinære medlemmer og familiemedlemmer uten aktive utøvere har ikke dugnadsplikt, men vi setter stor pris på de som ønsker å stille opp for idrettslaget. Aktive over 15 år oppfordres til å utføre dugnadsvaktene selv.

Dugnadsinntektene er av uvurderlig betydning for at klubben skal kunne gi barna i ulik alder et sportslig godt og sosialt stimulerende fritidstilbud innenfor idrettslaget. 


Velg hvilke dugnader du skal gå på 

Frem til 31 januar kan du nå selv plukke hvilke dugnader du skal gå på! Etter 31 jan fyller vi resterende dugnadsvakter med de som ikke har meldt seg selv på dugnad. 


Meld deg på dugnad her!


Hvilken dugnad er jeg påmeldt?  

Har du meldt deg på dugnad og finner ikke igjen bekreftelsen som ble sendt deg på e-post?

Klikk her får oppdatert oversikt over dugnad våren 2019. Hver side indikerer en dugnadsdag,


Ta kontakt 

Dere må bare ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg gjerne.

Tlf: 90 62 54 25

E-post: dugnad@gyro.no 

 

Tusen takk for at du/dere bidrar med innsats til idrettslaget - husk at dugnad er moro!                                                   

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline