Dugnad høsten 2019

Postet av Søre Ål IL den 4. Nov 2018

Velg hvilke dugnader du skal gå på 

Frem til 15 sept kan du nå selv plukke hvilke dugnader du skal gå på! Etter 15.sept fyller vi resterende dugnadsvakter med de som ikke har meldt seg selv på dugnad. 


September 2019

Oktober 2019

November 2019

                                     

Etter at du har meldt deg på så får du en bekreftelse per e-post, med link til dine påmeldte dugnadene.


Hvorfor dugnad?
Frivillig arbeid gjennom dugnad er en avgjørende ressurs for vårt idrettslag og helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt og variert aktivitetstilbud til en lav kostnad. I Søre Ål IL er det ingen lønnsutgifter - alt arbeid utføres på frivilling basis.


Det forventes at foreldre/foresatte til aktive medlemmer stiller på dugnad i regi av idrettslaget. Med aktive medlemmer menes barn og ungdom som deltar på trening og aktiviteter i regi av klubben. For hver aktive utøver må det påregnes minst 2 dugnadsvakter, hvorav de fleste for tiden er knyttet til arbeid på Maihaugen, med utrigg av utstyr på kveldstid eller parkeringsvakt på arrangement.

I tillegg må foreldre av aktive barn i klubben være med å arrangere minst ett av arrangementene Søre Ål-runden, Natrudstilrennene, Søre Ål-lekene eller Trollski. Vi er en stolt arrangementsklubb og oppfordrer våre medlemmer om å hjelpe oss å gjøre våre arrangement enda bedre. Søre Ål Runden og Natrudstilrennet er potensielt store inntektskilder for klubben som vi ønsker å utvikle videre sammen med våre medlemmer.

Det er dugnadsfritak for aktive førskolebarn på idrettsskolen. Støttemedlemmer, ordinære medlemmer og familiemedlemmer uten aktive utøvere har ikke dugnadsplikt, men vi setter stor pris på de som ønsker å stille opp for idrettslaget. Aktive over 15 år oppfordres til å utføre dugnadsvaktene selv.


Sprørsmål? Ta kontakt med dugnadsansvarlig Haagen på dugnad@gyro.no eller tel 90 62 54 25.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline