Saksliste årsmøte Søre Ål IL 27.05.21

Postet av Søre Ål IL den 21. Mai 2021

Årsmøte avholdes på stasjonen Cafe torsdag 27. juni kl. 19.00.

Sakspapirer med unntak av regnskap/budsjett og valgkomiteens innstilling blir ikke utdelt på møtet.

På grunn av begrensninger grunnet Koronasituasjonen ønsker vi at dere som vil komme enten melder dere på ved å sende mail til post@saal.no eller trykker "skal" på arrangement opprettet på Facebook. 

Saksliste Årsmøte 2021

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.

3. Velge dirigent, referent samt to medlemmer til å underskrive protokollen.

4. Behandle idrettslagets årsmelding, herunder eventuelle gruppeårsmeldinger: Årsmelding Søre Ål IL 2020.pdf

5. Regnskap. Medlemmer som ønsker regnskap tilsendt kan henvende seg til kasserer, Bergsvein Træthaug på mail bt@thallaug.no

6. Fastsette medlemskontingent. Medlemskontigent foreslås uendret. 

7. Budsjett. Framlegges på møtet.

8. Godkjenning av Arbeids- og Organisasjonsplan : Søre Ål Arbeidsplan revidert.pdf, Lover Søre Ål IL .pdf

9. Valg. Valgkomiteens innstilling: Innstilling fra valgkomite i Søre Ål IL 2021.docx0 Kommentar

Flytting av årsmøte Søre Ål Idrettslag til 27.05.2021!!!!

Postet av Søre Ål IL den 31. Mar 2021

Med ønske om å arrangere årets årsmøte fysisk har vi besluttet å utsette det en måned.

Vi ønsker derfor velkommen til nytt årsmøte i Søre Ål IL torsdag 27. mai 2021 klokken 19.00. Avgjørelse om møtet skal gjennomføres digitalt eller med fysisk oppmøte tas når nye retningslinjer foreligger 19.05.2021.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være innkommet til styret ved styreleder Håvard Selbæk senest 12. mai på post@saal.no

Sakspapirer og årsmøteinnkalling vil bli lagt ut på klubbens hjemmeside www.soreaal.no senest en uke før møtet.0 Kommentar

Fotballsesongen 2021

Postet av Søre Ål IL den 18. Feb 2021

pastedGraphic.png


FOTBALLSESONGEN 2021

Etter en litt anderledes fotballsesong i 2020 har vi begynt å se frem mot sesongen 2021 som vi håper blir ganske normal. Fotballsesongen i Søre Ål IL varer primært fra påskeferien til høstferien og vi ser frem til å begynne treninger på skogen bana så fort snøen er borte. 

Vi håper og tror Søre Ål Il i 2021 vil stille lag og ha treningsgrupper i klassene Jenter 6 (født 2015) – Jenter 10 (født 2011) og Gutter 6 – Gutter 9. Vi håper og tror de fleste trenere og oppmenn fra tidligere år blir med videre, og går i gang med å følge opp dette fortløpende.

I løpet av sesongen 2020 og vinteren er det blitt litt endringer i organiseringen av fotballgruppen og fotballutvalget i Søre Ål består nå av Jonna Vienola (leder), Katherine Barrios (anvarlig for jentefotball), Vegard Smedsund (ansvarlig for guttafotball), Magnus Vågsether (sportslig leder) og Håvard Selbæk (leder Søre Ål). Vi trenger å styrke laget ytterligere og er på jakt etter personer som kan hjelpe oss å bekle flere roller som blant annet banekoordinator, ta gjerne kontakt med oss om du kan hjelpe til!

Mer info vil komme når fotballsesongen nærmer seg, men om du lurer på noe eller har lyst til å bidra er du velkommen til å ta kontakt med leder Jonna (995 98 333) eller Magnus (417 60 588), eventuelt kan du sende en epost til soreaalfotball@gmail.com

Sportslig hilsen fra Søre Ål IL Fotball


0 Kommentar

Bestilling av klubbkolleksjon fra Swix

Postet av Søre Ål IL den 26. Sep 2020

Nytt bestillingsvindu fra Swix  på årets klubbkolleksjonen. Bestillingsvinduet vil være åpent til søndag 18. oktober. Leveringstid anslås til ca 6 uker.  Dette blir en super mulighet til å gjøre unna årets julegaver. 

I kolleksjonen har vi valgt modellen Star-X for junior, sammen med en varmere vest i serien Mission. Det er også mulig å bestille racingdress for junior. 

I voksenstørrelser har vi tre forskjellige modeller, Star-X som er lik som junior, Mission med et tynt ullfor ( litt varm for trening, men perfekt på rolig tur og som trener, støtteapparat eller heiagjeng) og Carbonium som er en lett tynn treningsdress. 

Luer og pannebånd kan kjøpes av klubben til meget gode priser, så det vil lønne seg å vente til vi får inn det blir levert. 


Gå inn på:

passord: soreal2020

0 Kommentar

Skitreninger 2020/2021

Postet av Søre Ål IL den 13. Aug 2020

Sommerferien nærmer seg slutten og det er et sikkert tegn for at skisesongen står for døren. 

Juniorene våre er allerede igang med treningene og satser hardt mot en ny sesong. 

Ungdomsutøverne 13-16 år skal også i år være med i treninssamarbeidet sammen med Lillehammer Skiklub, Follebu og Roterud. Treninger hver tirsdag og torsdag fra og med uke 34. 

De yngste starter treningene sine tirsdag i uke 42 klokka 18.00 på Skogenbana. 5. og 6. klasse trener tirsdag og torsdag, mens gruppene 3.-4 klasse og førskole-2.klasse trener på tirsdager. 

Vi vil arrangere rulleskitrening/leik lørdager frem til snøen kommer. Nærmere info om dette vil bli lagt ut på facebookgruppene til de ulike alderstrinn. 

Treningene er foreldredrevet så vi er avhengige av at foreldre stiller opp som trenere. Har du lyst til å være med som trener eller støtteapparat, eller har spørsmål om langrenn og den kommende sesongen, kontakt leder i Langrennsutvalget Erik Stange på mail : Erik.Stange@nina.no 

Da ser vi frem til en ny sesong, og krysser fingre for at vi får gjennomført denne så normalt som mulig. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline