Bestilling av klubbkolleksjon fra Swix

Postet av Søre Ål IL den 26. Sep 2020

Nytt bestillingsvindu fra Swix  på årets klubbkolleksjonen. Bestillingsvinduet vil være åpent til søndag 18. oktober. Leveringstid anslås til ca 6 uker.  Dette blir en super mulighet til å gjøre unna årets julegaver. 

I kolleksjonen har vi valgt modellen Star-X for junior, sammen med en varmere vest i serien Mission. Det er også mulig å bestille racingdress for junior. 

I voksenstørrelser har vi tre forskjellige modeller, Star-X som er lik som junior, Mission med et tynt ullfor ( litt varm for trening, men perfekt på rolig tur og som trener, støtteapparat eller heiagjeng) og Carbonium som er en lett tynn treningsdress. 

Luer og pannebånd kan kjøpes av klubben til meget gode priser, så det vil lønne seg å vente til vi får inn det blir levert. 


Gå inn på:

passord: soreal2020

0 Kommentar

Skitreninger 2020/2021

Postet av Søre Ål IL den 13. Aug 2020

Sommerferien nærmer seg slutten og det er et sikkert tegn for at skisesongen står for døren. 

Juniorene våre er allerede igang med treningene og satser hardt mot en ny sesong. 

Ungdomsutøverne 13-16 år skal også i år være med i treninssamarbeidet sammen med Lillehammer Skiklub, Follebu og Roterud. Treninger hver tirsdag og torsdag fra og med uke 34. 

De yngste starter treningene sine tirsdag i uke 42 klokka 18.00 på Skogenbana. 5. og 6. klasse trener tirsdag og torsdag, mens gruppene 3.-4 klasse og førskole-2.klasse trener på tirsdager. 

Vi vil arrangere rulleskitrening/leik lørdager frem til snøen kommer. Nærmere info om dette vil bli lagt ut på facebookgruppene til de ulike alderstrinn. 

Treningene er foreldredrevet så vi er avhengige av at foreldre stiller opp som trenere. Har du lyst til å være med som trener eller støtteapparat, eller har spørsmål om langrenn og den kommende sesongen, kontakt leder i Langrennsutvalget Erik Stange på mail : Erik.Stange@nina.no 

Da ser vi frem til en ny sesong, og krysser fingre for at vi får gjennomført denne så normalt som mulig. 


0 Kommentar

Idrettskolen 2020/21

Postet av Søre Ål IL den 11. Aug 2020

Idrettsskolen for Søre Ål Idrettslag starter mandag i uke 42. Det blir da grupper for førskole (2015), 1. klasse (2014), 2. og 3. klasse (2012-2013). Idettsskolen er allsidig aktivitet hvor ungene får prøve ut forskjellige aktiviteter. Vi rullerer mellom å være inne på Åretta og ute på forskjellige arenaer. Inne i gymsalen er det forskjellige ballaktiviteter, hinderløype og mye mer. Ute holder vi på med forskjellige leker, går refleksløype, går på ski, prøver hopping og skøyter. 


Idrettskolen er foreldredrevet og ledes av Asgeir Risheim Kvam. Om dere har lyst til å være med å bidra eller ha spørsmål om idrettskolen ta kontakt med Asgeir på mail : asgeir@risheimkvam.com


0 Kommentar

Årsmøtet vedtok å danne gruppe for hurtigløp skøyter (kortbane) 17.06.20

Postet av Søre Ål IL den 18. Jun 2020

Årsmøte for Søre Ål IL 2020 ble avholdt på Stasjonen café 17.06.20. Tolv menn møtte opp på årsmøtet.

Den store nyheten er at årsmøtet enstemmig fattet beslutning om å danne en skøytegruppe for kortbane i Søre Ål IL. Christian Rosenvinge Fæste, tidligere kortbaneløper, orienterte om saken. Han vil være en ressursperson i etableringen og driften av gruppen. Kortbaneløp er en voksende idrett, og det finnes miljøer i Gjøvik og Hamar.

Årsmøtet vedtok også oppstart av utbygging av Engesvea nærmiljøanlegg. Anlegget skal finansieres gjennom dugnad, tildelte midler fra stiftelser og andre bidragsytere og tippemidler. Tidligere i vår ga Sparebankstiftelsen DNB 1.5 mill. kr. til tiltaket. Første del av utbyggingen er kostnadsregnet til 2,2 mill. kr. Oppstart er tenkt våren 2020, men under gitte forutsetninger har styret mandat til å starte opp i inneværende år.

Håvard Selbæk tok gjenvalg i to nye år som formann. Medlemskontingenten forblir uendret.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline