Skitreninger 2020/2021

Postet av Søre Ål IL den 13. Aug 2020

Sommerferien nærmer seg slutten og det er et sikkert tegn for at skisesongen står for døren. 

Juniorene våre er allerede igang med treningene og satser hardt mot en ny sesong. 

Ungdomsutøverne 13-16 år skal også i år være med i treninssamarbeidet sammen med Lillehammer Skiklub, Follebu og Roterud. Treninger hver tirsdag og torsdag fra og med uke 34. 

De yngste starter treningene sine tirsdag i uke 42 klokka 18.00 på Skogenbana. 5. og 6. klasse trener tirsdag og torsdag, mens gruppene 3.-4 klasse og førskole-2.klasse trener på tirsdager. 

Vi vil arrangere rulleskitrening/leik lørdager frem til snøen kommer. Nærmere info om dette vil bli lagt ut på facebookgruppene til de ulike alderstrinn. 

Treningene er foreldredrevet så vi er avhengige av at foreldre stiller opp som trenere. Har du lyst til å være med som trener eller støtteapparat, eller har spørsmål om langrenn og den kommende sesongen, kontakt leder i Langrennsutvalget Erik Stange på mail : Erik.Stange@nina.no 

Da ser vi frem til en ny sesong, og krysser fingre for at vi får gjennomført denne så normalt som mulig. 


0 Kommentar

Idrettskolen 2020/21

Postet av Søre Ål IL den 11. Aug 2020

Idrettsskolen for Søre Ål Idrettslag starter mandag i uke 42. Det blir da grupper for førskole (2015), 1. klasse (2014), 2. og 3. klasse (2012-2013). Idettsskolen er allsidig aktivitet hvor ungene får prøve ut forskjellige aktiviteter. Vi rullerer mellom å være inne på Åretta og ute på forskjellige arenaer. Inne i gymsalen er det forskjellige ballaktiviteter, hinderløype og mye mer. Ute holder vi på med forskjellige leker, går refleksløype, går på ski, prøver hopping og skøyter. 


Idrettskolen er foreldredrevet og ledes av Asgeir Risheim Kvam. Om dere har lyst til å være med å bidra eller ha spørsmål om idrettskolen ta kontakt med Asgeir på mail : asgeir@risheimkvam.com


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline