Fakturering av medlemskontigent 2016-2017

Postet av Søre Ål IL den 11. Jun 2017

Alle Søre Ål IL s medlemmer vil i dag motta faktura for medlemskap i sesongen 2016-2017. Vi har nå fullført overgangen til digitalt medlemsregister i klubbadmin og har forsøkt å oppdatere listene ut i fra de opplysningene vi har. Vi har 3 kontigenttyper som er familiemedlemskap 1000 kroner, aktivt medlem 650 og enkeltmedlem/støttemedlem 250 kroner. Hvis noen mottar faktura og ikke er medlem ta kontakt på post@saal.no, dette gjelder også hvis dere har mottatt en faktura med feil kontigenttype.

Alle som mottar familiemedlemskapsfaktura mottar en faktura per medlem. Disse fakturaene har samme KID, slik at det er kun en som skal betales.


Vi ser at det er en del aktive medlemmer som ikke er registrert i klubben. Vi oppfordrer derfor medlemmer som i dag ikke har mottatt faktura om å benytte seg av innmeldingsfanen på hjemmesiden slik at vi får oppdatert våre lister. Med kategorien "aktive medlemmer" regner vi alle som har deltatt på trening eller aktivitet i regi av Søre Ål IL eller har konkurrert som medlem av klubben.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.