Søre Ål-runden 10.02.2018

Postet av Søre Ål IL den 12. Feb 2018

Startfeltet på 40 km klassisk. 

Årets renn ble nok et av de hardeste rennene på flere år for de av de 284 påmeldte som startet. Med løse løyper, snøvær og vind ble det en hard runde for de fleste. Vinnertid på 40 km klassisk ble 1.19.56. Dette forteller det meste om forholdene under rennet. Vinneren var Øyer/Tretten- løperen Oddvin Offigstad foran Stian Jølstad og Espen Harald Bjerke. For damene var det evigunge Hege Skari som igjen dro inn en seier i løpet på 2 .47.16, foran Martine Korslund og Anne Storslett.

I årets NYHET 40 km fristil fosset Søre Ål ils egen Vemund Ravnborg Gurigard gjennom løypa som førstemann. Stine Olsen Kirkevik var raskeste dame på denne distansen. Føret for skøyterne var spesielt utfordrende i år med mye løs snø i løypene så det er imponerende av Gurigard å få dagens beste tid med 2.14.39 under de rådende forhold..

Den nye  traseen fikk mye lovord. Med flere stakepartier og en hard knekker på slutten får man både testet stake og motbakkeferdighetene. Sjøl om mange kom sjanglende over mål kom humøret raskt tilbake etter en kopp med fersk suppe  fra Lucky mat Natrudstilen.

Arrangøren vil nå ta en evaluering av årets renn og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til Sjusjøen og Natrudstilen i 2019.

Komplette resultater finner du her: http://live.eqtiming.com/39617...

Starten har gått på 40 km klassisk.

Startfeltet på 16 km klassisk med Ådne, Hanna, Tina og Elisabeth fra Søre Ål IL godt synlig i Søre Ål-dress.

Vemund Ravnsborg Gurigard, vinner av 16 km friteknikk.

Oddvin Offigstad, Øyer-Tretten IF, vinner av 40 km klassisk.

Synne Selberg, vinner av 16 km klassisk. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.