Mikko hedret på Skiseksa 22.04.18

Postet av Søre Ål IL den 26. Apr 2018

Skiseksa ble i år arrangert i landskapet på Søre Ål skole etter mange år på Åretta ungdomsskole. Her ble det delt ut premier etter årets sesong for idrettsskolen, hopp, kombinert og langrenn. Leder i Søre Ål IL Håvard Selbæk takket Mikko Kokslien for mangeårig innsats med mange gode prestasjoner til stående applaus fra forsamlingen. Ikke minst ble han hedret for å ha vært et godt forbilde som alltid har flagget Søre Ål IL på eksemplarisk vis. 

Mesterkrus til Robert Johansson for gull i laghopp i OL, gull i laghopp i skiflygings-VM og nr. 1 i NM stor bakke, mesterkrus til Mikko Kokslien for to NM i kombinert, mesterkrus til Øystein Haugen for gull i Solan Gundersens vinterleker i kombinert (uoffisielt NM) og Arild Kjærengs premie til Nicolai Engen som beste hopper i stor bakke i klubbmesterskapet.

Premier i langrenn til 13- og 14 årsklassen: Oliver Horten, Kristoffer Welhaven Thorstad, Truls Horten, Øystein Haugen, Jakob Krøger Træthaug og Maria Lykken Hamre. Jakob i G14 og Maria i J14 ble begge vinnere av årets GD-cup. Maria ble for andre året vinner av Brit Pettersens pokal som Søre Ål ILs beste utøver i langrenn i klassene 11-14 år.

Stor stas for den yngre garde med Robert Johansson til stede på Skiseksa!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.