Fotballsesongen 2021

Postet av Søre Ål IL den 18. Feb 2021

pastedGraphic.png


FOTBALLSESONGEN 2021

Etter en litt anderledes fotballsesong i 2020 har vi begynt å se frem mot sesongen 2021 som vi håper blir ganske normal. Fotballsesongen i Søre Ål IL varer primært fra påskeferien til høstferien og vi ser frem til å begynne treninger på skogen bana så fort snøen er borte. 

Vi håper og tror Søre Ål Il i 2021 vil stille lag og ha treningsgrupper i klassene Jenter 6 (født 2015) – Jenter 10 (født 2011) og Gutter 6 – Gutter 9. Vi håper og tror de fleste trenere og oppmenn fra tidligere år blir med videre, og går i gang med å følge opp dette fortløpende.

I løpet av sesongen 2020 og vinteren er det blitt litt endringer i organiseringen av fotballgruppen og fotballutvalget i Søre Ål består nå av Jonna Vienola (leder), Katherine Barrios (anvarlig for jentefotball), Vegard Smedsund (ansvarlig for guttafotball), Magnus Vågsether (sportslig leder) og Håvard Selbæk (leder Søre Ål). Vi trenger å styrke laget ytterligere og er på jakt etter personer som kan hjelpe oss å bekle flere roller som blant annet banekoordinator, ta gjerne kontakt med oss om du kan hjelpe til!

Mer info vil komme når fotballsesongen nærmer seg, men om du lurer på noe eller har lyst til å bidra er du velkommen til å ta kontakt med leder Jonna (995 98 333) eller Magnus (417 60 588), eventuelt kan du sende en epost til soreaalfotball@gmail.com

Sportslig hilsen fra Søre Ål IL Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.