Team Gudbrandsdal stiftet 1. mai 2016

Postet av Søre Ål IL den 11. Jul 2016


Team Gudbrandsdal er et nystiftet team for juniorutøvere i Lillehammerregionen og Gudbrandsdalen. Teamet er stiftet med utgangspunkt i ønsket om å øke rekrutteringen, og å sikre et best mulig sportslig og miljømessig tilbud til utøvere fra mindre klubber som skal være attraktivt å være med på. Teamet består i år av ti utøvere, hvorav fire er fra Søre Ål IL. Utøverne er fra Dombås i nord til Søre Ål i sør, og basen er på Lillehammer. Trener for teamet er Lars Freng fra Brøttum som har lang trenererfaring fra klubb/team tidligere, og han har utdanning t.o.m. trener 4 fra NSF.

Team Gudbrandsdal er godt i gang allerede og har gjennomført 2 samlinger hittil. Siste helga i juni hadde teamet en fin samling i Lom/Sognefjellet. Her var det både løpetur på fjellet og flere økter på ski, i tillegg til sosiale aktiviteter som minigolf.

Fotoet ovenfor fra Sognefjellet viser Eline Kvam, Ragnhild Rykhus Aa, Marion Nystuen Sveen, Oda Lund Aakre, Sigrid Stakston, Hege Lindvik Stubrud, Mari Virik Nøvik, Iver Stadsvoll og Torstein Ous.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.