Medlemsskap i Søre Ål IL

Postet av Søre Ål IL den 29. Sep 2016

Vi trenger deg som medlem i Søre ÅL IL

Det å ha det gøy på ski og samtidig jobbe målrettet for å bli en dyktig utøver på ski er vårt motto i Søre Ål IL. I dag har vi nærmere 600 medlemmer i klubben. Over 350barn og unge i alderen 5 til 18 år deltar i aktive grupper, idrettsskole og hopp/ kombinertskole. Vi opplever entusiasme, idrettsglede og mestringsfølelse blant ungene, som er til stor inspirasjon for foreldre og trenere. Dette gjør Søre Ål idrettslag til en stor bidragsyter for mange.

I arbeidet med å skape dyktige utøvere jobber et titalls veiledere for å trene og tilrettelegge for at barn skal kunne utvikle seg til en ny Anders Fannemel, Mikko Kokslien, Heidi Weng, Petter Northug jr. eller vår lokale Petter Stakston.

For å kunne lykkes i dette arbeidet er vi avhengig av gode samarbeidspartnere og deg som medlem. Vi har laget denne informasjonsbrosjyren slik at du kan se hvordan vi bidrar til at barn og unge skal oppleve skiglede og kanskje ta noen skritt på veien til å bli en av morgendagens helter.

Pur glede

Skiglede og mestringsfølelse er stikkord for barn som opplever å bryte barrierer hver eneste gang de er i hoppbakken eller langrennsløypa. I Søre Ål IL er det primære å støtte og utviklebreddeidrett for å fremme sunn fysisk aktivitet og samfunnsbyggende nettverk.


Aktivitetstilbud til alle

Søre ÅL IL har et bredt treningstilbud uavhengig av alder og ambisjoner. Vi håper at akkurat du eller din familie finner våre aktiviteter spennende og viktige. Søre ÅL IL tilbyr alle aktivitetene i nærområdet og arrangerer i tillegg flere miljøsamlinger/ turer i løpet av året.


Kontaktinformasjon:

Langrenn: Bjørn Horten, tlf: 47 25 78 14

Hopp: Åge Østerhaug, tlf: 90 21 92 46

DNB Idrettsskole: Geir Berg, tlf: 92 20 85 57

DNB Hopp og kombinertskole: Åge Østerhaug, tlf: 90 21 92 46

Markedsleder: Jørn Bekkelund, tlf: 95 75 85 68


Medlemskontingent:

Aktiv kontingentkr.600,-

Familiekontingent kr. 1000,-

Enkelt/ Støttemedlemkr.250,-

(meld deg inn via www.minidrett.no eller post@saal.no)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.