MEDLEMSKONTINGENT

Søre Ål Idrettslag sender i disse dager ut faktura for medlemsavgift 2021. Denne vil komme til alle medlemmer på mail/sms og er tilgjengelig i Rubic. 

Medlemsavgiften dekker skisesongen og idrettsskole 2020/21 og fotballsesongen 2021. 

Kontingentsatsene er Familie: 1000 kroner, Aktivt medlem 650 kroner og Enkelt-/støttemedlem 250 kroner. 

Om noen fakturaer er feil eller noen ønsker å endre medlemskap ta kontakt på post@saal.no

Søre Ål IL ønsker at alle skal kunne delta på våre aktiviteter uten økonomiske barrierer. Om noen har betalingsproblemer med medlemsavgiften ta kontakt på post@saal.no så finner vi en løsning på dette. 

Hvis noen leser dette og ikke har fått faktura i løpet av uke 12, men likevel ønsker å betale medlemsavgift/melde seg inn. Send mail til post@saal.no.Ingen værdata tilgjengelig.

STIPEND TIL UTØVERE, SØRE ÅL IL 2019/20

Styret i Søre Ål IL har satt av en pott på inntil kr. 75.000 som kan deles ut til utøvere på landslag, satsningslag og regionlag, eller utøvere som ønsker å satse på egen hånd, i sesongen 2019/20. Vi ber om at aktuelle utøvere for grenene sender en stipendsøknad til sin grenleder på e-post innen 9. desember 2019. Ut over dette stipendet er det "Retningslinjer for dekning av utgifter og tildeling av støtte i Søre Ål IL" datert 25.10.2017, se hjemmesiden http://www.soreaal.no/p/15387/lover-organisasjonsplan, som gjelder. Det gjøres oppmerksom på at øvre uttak for opphold og samlinger gjennom sesongen ut over stipendet er kr. 8.000. Søknad om refusjon må sendes før 1. juni 2020.

Fordeling av potten for stipend vil bli fattet av styret etter en skjønnsmessig vurdering. Stipendet vil bli utbetalt så snart som mulig, og forhåpentligvis i løpet av 2019.

Grenledere:

Hopp og kombinert:
Stian Karlsen, karlsen.stian@outlook.com

Langrenn: Erik Stange, erik.stange@nina.no


Sponsorbrød

Søre ÅL IL har i februar 2016 inngått et sponsorsamarbeid med REMA 1000 Røyslimoen og REMA 1000 Søre Ål.

Det vil bli produsert sponsorbrød for Søre Ål IL. Produksjonen vil skje i samarbeid med Mesterbakeren avd. Stange, som vil produsere og selge et sponsorbrød for å promotere Søre Ål IL.

Utsalget vil skje på REMA 1000 Røyslimoen og Søre Ål. Inntekten vil for idrettslaget være kr. 2,- per salg (vil bli avsatt på egen konto hos Mesterbakeren, til utbetaling 1-2 ganger i året). Løp og kjøp!


Powered by: Bloc