Vi trenger deg som medlem i Søre ÅL IL

Det å ha det gøy på ski og samtidig jobbe målrettet for å bli en dyktig utøver på ski er vårt motto i Søre Ål IL. I dag har vi nærmere 600 medlemmer i klubben. Over 350 barn og unge i alderen 5 til 18 år deltar i aktive grupper, idrettsskole og hopp/ kombinertskole. Vi opplever entusiasme, idrettsglede og mestringsfølelse blant ungene, som er til stor inspirasjon for foreldre og trenere. Dette gjør Søre Ål idrettslag til en stor bidragsyter for mange.

I arbeidet med å skape dyktige utøvere jobber et titalls veiledere for å trene og tilrettelegge for at barn skal kunne utvikle seg til en ny Robert Johansson, Mikko Kokslien, Heidi Weng, Petter Northug jr. eller Petter Stakston.

For å kunne lykkes i dette arbeidet er vi avhengig av gode samarbeidspartnere og deg som medlem. Vi har laget en informasjonsbrosjyren slik at du kan se hvordan vi bidrar til at barn og unge skal oppleve skiglede og kanskje ta noen skritt på veien til å bli en av morgendagens helter.

Skiglede og mestringsfølelse er stikkord for barn som opplever å bryte barrierer hver eneste gang de er i hoppbakken eller langrennsløypa. I Søre Ål IL er det primære å støtte og utvikle breddeidrett for å fremme sunn fysisk aktivitet og samfunnsbyggende nettverk.


Aktivitetstilbud til alle

Søre ÅL IL har et bredt treningstilbud uavhengig av alder og ambisjoner. Vi håper at akkurat du eller din familie finner våre aktiviteter spennende og viktige. Søre ÅL IL tilbyr alle aktivitetene i nærområdet og arrangerer i tillegg flere miljøsamlinger og turer i løpet av året.


Kontaktinformasjon:

Leder: Håvard Selbæk, tlf. 413 22 521

Langrenn: Erik Stange Erik.Stange@nina.no

Hopp: Stian Karlsen karlsen.stian@outlook.com

DNB Idrettsskole: Asgeir Risheim Kvam asgeir@risheimkvam.com

Fotball: Mette Ulven mette.ulven@gmail.com

Markedsleder: Truls Lindstad Bjelke tlf: 99225540

Medlemskontingent:

Aktiv kontingentkr.600,-

Familiekontingent kr. 1000,-

Enkelt/ Støttemedlemkr.250,-


Meld deg inn via www.minidrett.no